BOLD Printing Stockholm i Akalla

Vårt tryckeri i Akalla har en enorm kapacitet. Här finns en ny tryckpress med 96 sidors kapacitet fullfärg och en produktionshastighet på 90 000 ex/h. En gigantisk press på 96+80 sidor fullfärg kompletterar produktionskapaciteten.

Packsalen är helt ny med utrustning för kvartsfalsning, trimning, stickers, inkjetadressering och ibladning. Kapaciteten matchar pressarna med hjälp av stora buffertsystem.

Ett helt nytt datasystem för mottagning och hantering av sidor från kund genom flödet till press kompletterar bilden av Bold Printing Stockholm som det modernaste i Sverige.

Med allt samlat på en kompakt yta kan vi trycka i både tabloid- och fullformat (som även kan trimmas) i ett flertal olika varianter, från små till stora upplagor med korta produktionstider. Vi trycker allt från landets ledande dagstidningar till temabilagor, gratistidningar och direktreklam.

Det geografiska läget mitt i Stockholmsområdet, där många av landets ledande medierelaterade företag har sin hemvist, betyder snabba kontakter och kreativa lösningar. Varmt välkommen till oss!

Se vad vi gör för en del av BOLD Printing Stockholms kunder.